fbpx
Сьогодні
23:17 09 Чер 2019

Березенко розповів про плани Порошенка після парламентських виборів

П'ятий президент України Петро Порошенко ще не прийняв остаточного рішення, чи буде залишатися працювати в парламенті наступного скликання в якості народного депутата.

Про це розповів в інтерв'ю РБК-Україна народний депутат від БПП, глава виборчого штабу політсили Порошенко «Європейська Солідарність» Сергій Березенко.

«Порошенко очолить список «Європейської Солідарності». Він не прийняв рішення залишатися працювати в парламенті… Все-таки Порошенко як президент України має свої перемоги і свої поразки, але це державний діяч, який вже безумовно залишив слід в історії. І залишатися в парламенті, дискутуючи з великою кількістю популістів, які там будуть, було б неправильним», – зазначив Березенко.

На думку нардепа, Порошенко міг би представляти Україну на міжнародній арені.

«Петро Олексійович має прекрасну міжнародну практику і велика кількість друзів в Європі і світі. Таким чином він би міг, працюючи з ними, підтримати країну, «адвокатуючи» Україну на міжнародній арені. Що було б, в першу чергу, корисно для держави», – розповів він.

У той же час Березенко запевнив, що в разі необхідності Порошенко може стати прем'єр-міністром.

«Безумовно, якщо «Європейська Солідарність» набере достатню кількість голосів, і буде так необхідно, то Порошенко блискуче впорається з завданням Прем'єр-міністра», – підкреслив Березенко.

Раніше повідомлялося, що Порошенко представив першу 10-ку своєї політсили для участі в парламентських виборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: