fbpx
Сьогодні
08:56 07 Чер 2019

Суд відпустив з-під варти головного підозрюваного у вбивстві бердянського активіста

Печерський суд Києва у ніч з 6 на 7 червня провів неанонсоване засідання, на якому відпустив під домашній арешт Михайла Сігіду – головного підозрюваного в організації вбивства бердянського активіста Віталія "Сармата" Олешка.

Про це у Facebook повідомила журналістка Наталія Седлецька.

"Суддя Вовк відпустив з-під варти Михайла Сігіду – головного підозрюваного в організації вбивства бердянського активіста Віталія "Сармата" Олешка.

Друзі Олешка переконані, що його вбили через боротьбу з місцевою владою і народним депутатом Олександром Пономарьовим, який по факту контролює Бердянськ і місцеві силові структури", – написала Седлецька.

За її словами, Сігіда – не тільки головний підозрюваний в організації вбивства, а й ключова людина, яка могла б дати свідчення щодо справжнього замовника.

"Журналісти ретельно стежили за кожною спробою витягти Сігіду з-під варти, регулярно ходили на суди. Резонанс ламав цей план.

Цього разу все організували по-тихому, суду довелось засідати посеред ночі. І вже завтра Сігіда має вирушити до Бердянська "під домашній арешт", – підкреслила вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: