fbpx
Сьогодні
20:42 07 Чер 2019

Телеканал "Центральний" з Полтави отримав звання "найкращого регіонального каналу України"

Оновлений брендинг телеканалу "Центральний" з Полтавщини

У команді оновленого та переформатованого телеканала «Центрального» з Полтавщини заявили про нову мету — вихід на загальноукраїнський рівень.

Експерти Національної спілки журналістів України (НСЖУ) підбили підсумки творчих конкурсів на звання найкращих представників професії у різних номінаціях. Церемонія була присвячена Дню журналіста, який працівники українських ЗМІ традиційно відзначають 6-го червня.

Одну з найповажніших нагород – перемогу у номінації «Кращий регіональний телеканал України» – здобув телеканал «Центральний» з Полтавщини.

Як відзначив голова НСЖУ Сергій Томіленко після підбиття підсумків конкурсу, боротьба за головні призи була запеклою, адже рівень регіональної журналістики протягом останніх кількох років суттєво зріс. Кількість цікавих та якісних регіональних проектів і робіт здивувала більшість членів журі.

До складу журі творчих конкурсів увійшли голова НСЖУ Сергій Томіленко, секретар НСЖУ Зоя Шарикова, провідні журналісти та громадські діячі Ірина Федорів, Людмила Мех, Євген Якунов, Віра Черемних.

Генеральний директор телеканалу «Центральний» Олег Зонтов, коментуючи результати конкурсу Національної спілки журналістів України наголосив, що перемога «Центрального» в одній з найпрестижніших номінацій – це визнання результатів плідної роботи всього колективу телеканалу.

«Протягом останнього року ми дуже багато працювали. Ми оновилися, суттєво збільшили власне виробництво. Ми зробили наше мовлення ще цікавішим та інформативнішим для мешканців нашого регіону. Ми виростили нову якісну творчу команду журналістів, операторів, режисерів, продюсерів.  Ми запровадили нові стандарти роботи нашого дружнього колективу. За що я щиро вдячний всій нашій творчій команді. Відкрию маленький секрет – у наших планах на найближчу перспективу – вийти на загальноукраїнський рівень і позмагатися з визнаними грандами нашого ТБ. Все – у наших руках», – висловив впевненість Олег Зонтов.

Нагадаємо, сьогодні на телеканалі "Центральний" розповіли, що незабаром на Полтавщині можна буде посмакувати ягідним борщем — в регіоні відбудеться щорічний Всеукраїнський полуничний фестиваль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: