fbpx
Сьогодні
21:23 06 Чер 2019

У Самопомочі прокоментували низький рейтинг партії та розповіли, чому ображаються виборці

Нардеп від Самопомочі Любомир Зубач заявив, що зниження рейтингу політсили пов'язано з тим, що виборці образилася на зняття Андрія Садового на президентських виборах на користь Анатолія Гриценка.

Про це повідомляє Громадське.

«Виборці «Самопомочі» це є люди вільні, самодостатні, які мають свою думку. І не було такого, що вони проголосували так, як вирішили керівні органи «Самопомочі». Вони приймали свої рішення і так, м'яко кажучи, не всі голоси перейшли до пана Гриценка. І ми, я думаю, маємо це питання, що рейтинг трошки просів, в тому числі з тим, що наші виборці на нас трошки образилися. Тому що вони мали велике сподівання, кампанія (Садового на виборах — ред.) динамічно розвивалася», – сказав він.

За словами депутата, Садовий отримав би хороший результат на виборах.

«Але ми хотіли результат не для себе, а результат для країни. Тому зараз ми фактично працюємо для того, щоб цю довіру повернути і отримати ще більшу», – зазначив Зубач.

Раніше Садовий закликав глав партій Голос Святослава Вакарчука та Громадянської позиції Анатолія Гриценка не боротися між собою на виборах до Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: