fbpx
Сьогодні
20:14 06 Чер 2019

Смертельна ДТП: на Херсонщині авто в'їхало у зупинку, 2 загиблих

У Херсонській області зіткнулися два легкові автомобілі, один з яких також в'їхав у зупинку. У результаті наїзду авто на зупинку загинуло дві людини, ще одна отримала поранення.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області.

"Близько 08:10 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що в Генічеському районі на 514 км автодороги державного значення Харків-Сімферополь-Ялта сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що між автомобілями "Volkswagen Passat B6" та "ВАЗ 2106" сталося зіткнення. Після чого іномарка виїхала на узбіччя, де знаходилась зупинка громадського транспорту "с. Миколаївка", – повідомили в поліції.

У результаті наїзду автомобіля "Volkswagen" на зупинку на місці від отриманих травм загинув 36-річний чоловік. Його 29-річна сестра померла, коли їй надавали медичну допомогу. Окрім того, до Генічеської районної лікарні потрапив 35-річний брат загиблих. Наразі встановлюють його ступінь травмування.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, що у Боярці у ДТП постраждало 26 людей, троє у реанімації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: