fbpx
Сьогодні
10:04 06 Чер 2019

Гордон заявив, що Смешко йде на вибори Ради, щоб стати прем'єром. У суботу представлять список партії

Екс-кандидат в президенти та лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко  йде на вибори до Верховної Ради, бо планує стати прем'єр-міністром.

Про це заявив в YouTube керівник його виборчого штабу Дмитро Гордон.

За його словами, мета Смешка – не просто прийти в парламент, а стати прем'єр-міністром, щоб підтримати своїм досвідом президента Володимира Зеленського.

"Зараз Ігор Смешко йде разом зі своєю партією "Сила і честь" на вибори до Верховної Ради. І вже виходячи з того, що всі розуміють – він йде не просто так, а йде, щоб стати прем'єр-міністром України, щоб домогтися сплаву молодості президента Зеленського і досвіду Ігоря Смешка – зараз вже багато хто став сильно нервувати", – сказав Гордон.

Він додав, що через це поширюється багато фейків про лідера партії.

Зазначимо, що партія екс-голови Служби безпеки України Ігоря Смешка "Сила і честь" на з'їзді в суботу, 8 червня, представить команду, яка братиме участь у позачергових парламентських виборах.

Повідомили в середу у прес-службі партії на сторінці в Facebook.

"На заході буде представлено команду Ігоря Смешка, разом з якою він йде на парламентські вибори. У команді – відомі, авторитетні, професійні, досвідчені та молоді лідери, прихід яких у політику для багатьох стане несподіванкою", – йдеться у повідомленні.

Буде також затверджено програму партії "Сила і честь", передвиборний список і список кандидатів у мажоритарних округах.

Презентація відбудеться у Києві в суботу, 8 червня, об 11:00.

Раніше повідомлялося, що журналіст Гордон став головою передвиборчого штабу Смешка.

Нагадаємо, у першому турі виборів президента України, який відбувся 31 березня 2019 року, Смешко посів шосте місце – його підтримали 6,04% українців.

Смешко очолював СБУ в 2003-2005 роках. З жовтня 2014 року по березень 2015 го очолював комітет з питань розвідки при президенті України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: