fbpx
Сьогодні
18:29 04 Чер 2019

Зранку − спортзал. Заступник голови АП розповів, як минає робочий день Зеленського

Перший заступник голови Адміністрації президента Сергій Трофімов розповів, що Володимир Зеленський приїжджає на роботу до 8-ї ранку, а їде з АП після 22:00.

"О 8:30 ми всі на роботі, щоб о 9:00 могли повноцінно працювати. Президент приїжджає раніше, він ще в спортзал заходить. У нього набагато жорсткіший графік, ніж у всіх нас. Перші дні ми засиджувалися до 1−2 ночі. Зараз закінчуємо десь о 22:00", − розповів він в інтерв'ю для УП.

За словами Трофімова, є ще й щоденні "неформальні наради за участю першого помічника, голови Адміністрації і всіх заступників".

"Ми говоримо там про всі питання, їх просто мільйон. Ми обговорювали розпуск Ради, закупівлі ЦВК, є питання щодо голів ОДА, і пішло-поїхало, якісь кадрові питання. Завдань дуже багато", − сказав Трофімов.

На запитання, чи комфортно Зеленському на новій посаді, Трофімов відповів: "Він дуже відповідальна людина. Я знаю його понад 10 років. Йому дуже важлива довіра людей. Він ніколи не підводив і дуже дорожить довірою. Зараз Володимир Олександрович весь у роботі, він дуже зайнятий, вирішує складні завдання. Наскільки це зручно — важко сказати".

Раніше повідомлялося, що в АПУ обирають між кількома локаціями для нового офісу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: