fbpx
Сьогодні
21:42 04 Чер 2019

Кличко заявив, що УДАР іде на вибори та запропонував Саакашвілі очолити партію

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що УДАР братиме участь у позачергових виборах народних депутатів 21 липня, та запропонував екс-президенту Грузії Міхеїлу Саакашвілі стати головою партії.

Про це Кличко зазначив у зверненні, опублікованому на сторінці мера столиці у Facebook.

"УДАР іде на дострокові парламентські вибори. І пропоную нашим партнерам іти разом. Я залишаюся лідером партії УДАР, а Міхеїлу Саакашвілі пропоную стати головою партії", – сказав Кличко.

Він розповів, що сьогодні бачив звернення Саакашвілі, політичній силі якого нібито створили перешкоди для участі у виборах, тому висловив готовність "підставити політичне плече".

"Я переконаний, такий наш союз зможе подвоїти наші зусилля заради перетворень у країні і разом ми маємо план змін, ми маємо людей, які здатні їх втілити", – додав Київський міський голова.

Водночас Кличко зауважив, що сам залишається мером Києва.

"У мене ще багато зобов'язань перед киянами, які я повинен реалізувати. Я залишаюся мером столиці, щоб вони стали реальністю", – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що "УДАР" та "Європейська Солідарність" можуть разом піти на вибори у Раду.

Також "УДАР" вів переговори про об'єднання з партією Смешка.

Нагадаємо, Саакашвілі, який повернулся в Українуне впевнений, що його партія піде на вибори в Раду. Хоча його соратник Сакварелідзе поспішив запевнити, що "Рух нових сил" братиме участь в дострокових виборах.

Пізніше Саакашвілі закликав однопартійців з "Руху Нових Сил" підтримати партію Володимира Зеленського "Слуга Народу" на майбутніх позачергових виборах до Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: