fbpx
Сьогодні
21:03 03 Чер 2019

Смерть 5-річного хлопчика: поліцейських судитимуть за умисне убивство

Правоохоронці перекваліфікували підозру поліцейським, які стріляли у дитини в Переяслав-Хмельницькому, на умисне вбивство.

Про це Facebook написав Генпрокурор Юрій Луценко.

5-річний хлопчик Кирил, який став жертвою двох п'яних поліцейських у Переяславі-Хмельницькому, що розважалися з…

Posted by Юрій Луценко on Monday, June 3, 2019

Прокурори Київської обласної прокуратури змінюють підозру з перекваліфікацією вчиненого ними злочину на 2 ч. ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)

Підозри будуть завтра вручені двом поліцейським в Голосіївському суді міста Києва вранці о 9:00, де їм буде обиратися запобіжний захід. Прокуратура буде наполягати на утриманні під вартою.

Сьогодні Луценко підписав листа на ім'я міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою звільнити з посади керівника райвідділу поліції.

Раніше стало відомо, що помер поранений поліцейськими 5-річний хлопчик.

Нагадаємо, 1 червня п'яні співробітники патрульної поліції в місті Переяслав-Хмельницький вирішили постріляти по металевим банкам. В результаті стрілянини вони потрапили у малолітнього хлопчика, який в цей час знаходився на дитячому майданчику неподалік від будинку, де поліцейські стріляли. Дитина отримала важкі тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За процесуального керівництва прокуратури Київської області двом поліцейським повідомлено про підозру у стрільбі по 5-річній дитині під Києвом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: