fbpx
Сьогодні
18:16 02 Чер 2019

Кернес назвав основні завдання своєї партії та обіцяє відновити пам’ятник Жукову

У з'їзді партії «Довіряй ділам», співголовами якої обрали мерів Харкова і Одеси Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова, взяли участь понад 5 тисяч осіб.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зокрема, делегатами з'їзду були мери міст з різних регіонів України, народні депутати та депутати органів місцевого самоврядування, керівники об'єднаних територіальних громад.

Як заявив Кернес на з'їзді, серед найближчих завдань його партії – «закінчити війну на Донбасі мирним шляхом», «визнати закон про українську мову дискримінаційним і привести його до євростандартів».

Співголова партії Труханов додав у свою чергу, що серед завдань партії – теж адміністративна реформа, підтримка децентралізації, створення вільних економічних зон, реформа ЖКХ, запровадження податкових канікул для бізнесу.

Планується, що другий етап об'єднавчого з'їзду партії "Довіряй ділам" відбудеться 9 червня в Одесі.

Також Кернес заявив, що відновить пам'ятник маршалу СРСР Георгію Жукову, який напередодні знесли протестувальники.

«Я поспілкувався з депутатом Віталієм Хомутинніком, на чиєму окрузі знаходиться пам'ятник Жукову. Так от, пам'ятник буде відновлено», — заявив Кернес на з'їзді партії, передає Громадське.

Раніше у Харкові біля Палацу спорту, де проходить з'їзд партії Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова "Довіряй справам", влаштували акцію протесту.

Нагадаємо, що Кернес і Труханів стали співголовами партії "Довіряй ділам".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: