fbpx
Сьогодні
11:53 01 Чер 2019

Зеленський отримав від Трампа запрошення відвідати Вашингтон

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський отримав від президента США Дональда Трампа запрошення відвідати Вашингтон з офіційним візитом.

Про це у йдеться у статті DT.UA "Квартал "чорних лебедів".

За даними видання, запрошення Зеленський отримав 31 травня і відбудеться він після зустрічі Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Відбудеться предметна розмова з врегулювання конфлікта в Донбасі … Важливе запитання до Зеленського на переговорах: "За що Америка стільки років в Україні долари платників податків проливала?". Настав час реальних бізнес-проектів: земля, газовидобування, порти тощо", – пише ЗМІ.

Зеленський подякував Трампу за запрошення відвідати Вашингтон з офіційним візитом.

Про це повідомляє прес-служба АП в Facebook.

"Глава держави також підкреслює, що проект закону "Про надання підтримки Україні для захисту її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності", який був презентований в Палаті представників Конгресу США, є важливим сигналом про міцне стратегічне партнерство двох країн", – йдеться у повідомленні АП.

Нагадаємо, 4-5 червня Зеленський відвідає Брюссель з робочим візитом. Очікується, що він проведе ряд зустрічей з керівництвом Євросоюзу і НАТО. Зокрема, заплановано зустрічі з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером і генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: