fbpx
Сьогодні
09:51 01 Чер 2019

Всеукраїнський велодень: у Києві сьогодні частково обмежать рух транспорту

У столиці сьогодні частково обмежать рух транспорту у зв'язку з Всеукраїнським велоднем.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Як повідомляється, 1 червня рух автотранспорту буде повністю обмежено на ділянках:

  • з 10:30 до 13:00: Поштова пл. – Володимирський узвіз – Європейська пл. – вул. Хрещатик
  • з 10:30 до 12:30: Софійська пл. – вул. Володимирська – вул. Велика Житомирська – Михайлівська пл. – Софійська пл. – вул. Михайлівська – Майдан Незалежності – вул. Хрещатик – Володимирській узвіз – Поштова пл.

Об'їзд по наступній схемі: Вознесенський узвіз в напрямку Подолу; вул. Ярославів Вал вул. Бульварно-Кудрявська в напрямку Бессарабської площі та бульвару Шевченка.

За повідомленням організаторів заходу, з 11:20 до 13:30 буде обмежено рух автотранспорту без повного перекриття і виділено праву смугу для проїзду велосипедистів за маршрутом: Поштова пл. – вул. Набережно-Хрещатицька – Гаванський міст – вул. Набережно-Рибальської – Північний міст – вул. Труханівська – парк "Муромець" (фініш).

Об'їзд: вул. Електриків.

Також вулицю Хрещатик планують закрити для руху транспорту 1 червня у зв'язку з проведенням заходів до дня захисту дітей з 8:00 до 19:00.

Всеукраїнський велодень у Києві – головне свято велосипедистів. Тисячі велосипедистів, незалежно від віку та стилю катання, в цей день проїдуть центральними вулицями міст і містечок України для того, щоб привернути увагу до здорового та активного способу життя та взаєморозуміння з водіями на дорогах. Масовістю акції організатори бажають продемонструвати необхідність створення якісної велосипедної інфраструктури, безпечних умов на вулицях міста та нульової толерантності в суспільстві до випадків ДТП, у яких є потерпілі.

У Києві акція відбудеться в тринадцятий раз, очікується 10 тисяч учасників. Програму заходів продовжить Велофестиваль в парку "Муромець".

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: