fbpx
Сьогодні
14:10 01 Чер 2019

У Росії стався вибух на заводі з виробництва авіабомб, є постраждалі

У російському м.Дзержинськ (Нижегородська обл.) внаслідок серії вибухів у цеху з виробництва тротилу на заводі "Кристал" постраждали 19 осіб.

Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на дані регіональної влади.

За інформацією регіонального управління МОЗ, більшість постраждалих зазнали "осколкових поранень легкого і середнього ступеня тяжкості".

Один з цехів заводу площею 110 кв.м. повністю зруйновано.

За попередніми даними, причиною вибуху стало порушення технологічного процесу, небезпека повторних вибухів зберігається, повідомив представник екстрених служб регіону.

За повідомленнями очевидців, в радіусі декількох кілометрів вибуховою хвилею винесло шибки у вікнах будинків.

"Епіцентр вибуху був у цеху з виробництва полімерів, також там зберігалися готові авіаційні бомби. Тут виробляють одну з найпотужніших авіабомб ФАБ-500. В цехах вирує вогонь. Охорона заводу відмовляється пускати на територію пожежників і рятувальників на" закритий об'єкт ", – повідомляє "Шаден" у Твіттері.

https://twitter.com/ShadenFM/status/1134754288272642051?ref_src=twsrc%5Etfw

За даними ЗМІ, кількість постраждалих під час вибухів на заводі "Кристал" в Дзержинську збільшилася до 27 осіб, більшість з них – мешканці навколишніх будинків, що постраждали від осколків вибитих вікон.

Співробітники служби безпеки заводу оточили територію підприємства, Росспоживнагляд організував дослідження атмосферного повітря у зоні житлових будинків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: