fbpx
Сьогодні
12:44 01 Чер 2019

Передвиборча кампанія Зеленського здобула 7 нагород премії Європейської асоціації політичних консультантів

Команда Президента України Володимира Зеленського, яка розробляла його передвиборчу кампанію, перемогла у 7 номінаціях щорічної премії Європейської асоціації політичних консультантів (EAPC) Polaris Awards.

Україна вперше брала участь у цьому конкурсі й показала найкращий результат за кількістю перемог на одну країну за всю історію існування премії. Церемонія нагородження відбулася у Греції 31 травня.

Команда Зеленського стала беззаперечним лідером у таких номінаціях: «Кампанія у соціальних медіа» (Social Media Campaign); «Найкраще веб-відео» (Best Web Video); «Найкраще використання негативного або контрастного» (Best Use of Negative or Contrast); «Креативне використання даних / метрик / аналітики» (Creative Use of Data / Metrics / Analytics); «Найкращий веб-сайт» (Best Website); «Діджитал-кампанії» (Digital Campaigns); «Найкраще використання гумору» (Best Use of Humor).

Нагороди в Україну привіз радник Президента Михайло Федоров, який у передвиборчому штабі Володимира Зеленського відповідав за діджитал-напрям.

Передвиборча кампанія Зеленського здобула 7 нагород премії Європейської асоціації політичних консультантів

«Наш діджитал підкорив світ! Сьогодні ми стали абсолютними переможцями на EAPC Polaris Awards. Це заслуга всієї Команди Зеленського. Кожної людини, яка працювала над передвиборчою кампанією нашого Президента. Ми продемонстрували, що політика може бути іншою. Що можна перемагати без олігархічних бюджетів і що не обов'язково завішувати всю країну своїми бордами, щоб тебе побачили й почули», – зазначив Михайло Федоров.

Передвиборча кампанія Зеленського здобула 7 нагород премії Європейської асоціації політичних консультантів

«Це величезне досягнення, після якого наше життя вже ніколи не буде таким, яким воно було до початку кампанії. Перед нами стоять нові виклики та завдання, реалізація яких неможлива без сучасних технологій. Тому працюємо далі», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: