fbpx
Сьогодні
12:13 01 Чер 2019

Членами "Слуги народу" захотіли стати вже 20 тисяч осіб, - Разумков

Фото Reuters

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков повідомив, що станом на 31 травня вже близько 20 тис. осіб висловили своє бажання стати членами партії.

Про те, чи можуть претендувати на членство колишні та чинні нардепи, він розповів в ефірі 112 Україна.

"Станом на сьогодні, на ранок (п'ятниця, 31 травня, – ред.) – я, на жаль, не готовий зараз відповісти – заявок на те, щоб приєднатися до партії "Слуга народу", було близько 20 тисяч. Тому я думаю, що партія "Слуга народу" буде рости в тій же геометричній прогресії, в якій зростала команда Зеленського, починаючи з 1 січня 2019 року", – розповів Разумков.

Він також відповів на запитання, чи можуть нардепи парламенту поточного скликання та колишні депутати стати членами партії.

"Якщо ж ми говоримо про колишніх народних депутатів – я зараз не готовий відповісти, чи будуть вони як члени партії… Йдеться про те, чи будуть вони балотуватися від партії "Слуга народу". На сьогоднішній момент йде відбір мажоритарників – люди подають заявки, проходять досить такий серйозний конкурс, це не просто написати "я хочу бути депутатом" і на цьому все закінчується. Кому буде цікаво – можуть зайти подивитися ці критерії на сайті sluganarodu.ua, там треба заповнити, після цього це резюме з усіма матеріалами буде проходити і СБУ, і достатньо прискіпливо вивчатимуть ці матеріали представники HR-агентств. Так-от, у цьому плані як чинним, так і народним депутатам, які були раніше, не рекомендую витрачати свій час, заходити на сайт, оформляти ось ці речі", – констатував Разумков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: