fbpx
Сьогодні
23:41 30 Тра 2019

"За життя" і "Опоблок" об'єднаються 5 червня, - ЗМІ

Відома українська журналістка Соня Кошкіна, посилаючись на свої джерела, заявила про те, що возз'єднання "За життя" і "Оппоблок" відбудеться 5 червня.

Про це вона пише у своєму Телеграм-каналі.

Кошкіна зазначає, що в даний час тривають переговори про возз'єднання "Оппоблока". За її словами, ключову участь в них беруть три людини: Сергій Льовочкін, Вадим Рабинович і Вадим Новинський.

Журналістка пише, що політики обговорюють принципи подальшої взаємодії, і розбіжності в думках у них поки не виникає.

"Хоча, як показує досвід попереднього спільного життя "фірташівського" і "ахметовського" крила ОБ, промовляй, що не промовляй, а якщо одна зі сторін захоче іншу кинути/поюзати/притиснути (потрібне підкреслити) – формальну причину знайде", – пише Соня Кошкіна.

Вона також зауважує, що Ахметов поки "стоїть осторонь" від процесу, а лідери ОБ Борис Колесніков та Вадим Новінський, які підтримують олігарха, підуть в парламент, швидше за все, по мажоритарних округах в Костянтинівці і Маріуполі відповідно.

Решта, на думку КошкінОЪ, будуть в списку, в тому числі і Віктор Медведчук.

"У кожної зі сторін буде своя квота в списку. І ідея така, що одні не зможуть вплинути на вибір інших і навпаки. Ніякого права вето і тому подібного", – повідомив журналістці її джерело, який близький до переговорів про возз'єднання "Опоблока".

"Головний мотив возз'єднання – соціологія. У кожному регіоні люди вимагають, щоб ми знову зійшлися. До того ж, це дозволить зібрати найбільшу опозиційну фракцію в Раді. Ну і, так, якщо ми об'єднаємося, "Відродження" майже напевно не пройде", – додав він.

"З'їзд буде 5 червня. Там і скріплять "шлюбний договір", – підсумувала Соня Кошкіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: