fbpx
Сьогодні
15:33 30 Тра 2019

У Києві створили карту ремонту теплових мереж, де можна перевірити на скільки відключили гарячу воду

У Києві створили карту ремонту теплових мереж, де кияни можуть бачити скільки і в яких мікрорайонах проходитиме модернізація комунікацій, наслідком якої є відключення гарячої води.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, йдеться на сайті КМДА.

Карту можна подивитися тут.

Протягом останнього опалювального сезону аварійні бригади "Київтеплоенерго" ліквідовували щодоби 30-40 пошкоджень мереж. За період поточного опалювального сезону підприємство усунуло понад 6 тис. пошкоджень теплових мереж.

"Саме тому ми на цей літній період запланували виконати масштабну програму модернізації теплових мереж і обладнання. Виділено більше 500 млн грн на ці роботи. "Київтеплоенерго" вже приступило до виконання робіт. Загальна протяжність заміни – понад 130 км", – сказав Пантелеєв.

За його словами, гарантійний термін труб сягає 25 років, а полімерних – до 50.

"На карті ремонтів мереж кияни бачитимуть адреси, види робіт, протяжність заміни мереж, а також кількість аварій, що сталися на цих ділянках за останні три роки. На деяких адресах кількість аварій сягає кількох десятків, і через це у людей були перебої з послугами. Ми переконані, що заміна на цих територіях знизить аварійність і вимушені перерви у теплопостачанні", – сказав заступник голови КМДА.

Нагадаємо, у Києві розпочалися масові відмикання будинків від гарячого водопостачання. Тимчасові відмикання пов'язані зі щорічними гідравлічними випробуваннями.

Раніше мер Києва Віталій Кличко пообіцяв, що цього року таких довготривалих відключень гарячої води, як було у 2018 році, не буде. Усі відключення будуть пов'язані лише з гідравлічними випробуваннями та заміною пошкоджених трубопроводів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: