fbpx
Сьогодні
16:48 30 Тра 2019

МВФ завершила роботу в України та оцінила роботу с Зеленським

Експерти місії Міжнародного валютного фонду завершили свою роботу в Україні.

Про це йдеться у прес-релізі представництва МВФ в Україні, передає Громадське.

Зазначається, що місія перебувала в України з 21 по 29 травня 2019 року.

За цей час представники фонду, на чолі з Роном ван Роденом провели низку зустрічей, зокрема з президентом, міністром фінансів, головою Нацбанку та іншими урядовцями.

«Команда фахівців МВФ мала дуже плідні дискусії з владою України, включно з Президентом Зеленським, стосовно перегляду програми стенд-бай між Україною та МВФ. Експерти МВФ дійшли висновку щодо реалістичності грошово-кредитної та податково-бюджетної політики. Місія готова повернутися до Києва для продовження дискусій після парламентських виборів щойно новий Уряд визначиться з пріоритетами своєї політики», — повідомив голова місії МВФ Рон ван Роден за підсумками роботи місії МВФ в Україні.

Раніше Зеленський провів зустріч з представниками місії Міжнародного валютного фонду в Україні на чолі з Роном ван Роденом, які перебувають у Києві.

"Співпраця триває. Міжнародний валютний фонд завжди є надійним партнером України в часи, коли ми потребуємо підтримки, і Україна зі свого боку також залишатиметься партнером, що дотримується своїх зобов'язань", – наголосив Зеленський.

На зустрічі з місією МВФ він зауважив на " зволіканні з ухваленням реформаторських законопроектів" парламентом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: