fbpx
Сьогодні
23:58 30 Тра 2019

Балуха перевели в тюремну лікарню

Засудженого в анексованому Криму українського активіста Володимира Балуха, який відбуває ув'язнення в колонії Тверської області Росії, перевели до тюремної лікарні.

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на апарат уповноваженого з прав людини Тверської області.

«Ми зв'язувалися з Федеральною службою виконання покарань, він (Володимир Балух – ред.) переведений до обласної лікарні ФСВП, в місто Торжок», – йдеться у повідомленні.

Водночас адвокат кримського активіста Ольга Дінзе зазначила, що у неї немає офіційного підтвердження цієї інформації.

«Я звернулася до т.в.о. начальника колонії з проханням дозволити відвідування Балуха лікарем із метою його первинного огляду і встановлення наявності або відсутності ознак того чи іншого захворювання з урахуванням його скарг на стан здоров'я. Якщо його переведуть до ЛПЗ (лікувально-профілактичний заклад – ред.), то виключно з метою відмови в задоволенні мого прохання і створення видимості надання Балуху медичної допомоги. Оскільки відповідь на мою заяву до теперішнього часу не надійшла, я не можу прокоментувати ситуацію, що склалася на сьогоднішній день», – сказала адвокат.

Вона повідомила, що планує відвідати Балуха наступного тижня та отримати більше інформації про його місцеперебування і стан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: