fbpx
Сьогодні
16:06 29 Тра 2019

У Зеленського звинуватили Раду у бездіяльності та запропонували українцям подавати пропозиції до законів онлайн

Фото Reuters

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що парламент повільно працює, бо нардепи займаються майбутніми виборами до Ради.

Про це він сказав на брифінгу 29 травня, передає УП.

"Мені здається, що вони вже всі пішли на парламентські вибори і це дуже прикро, що самі депутати починають паралізовувати роботу парламенту", – сказав Стефанчук.

За його словами, він оптимістично налаштований щодо перспективи голосування за проекти законів щодо імпічменту президента, зняття депутатської недоторканності, відповідальності за незаконне збагачення.

"Я оптиміст. Я щиро сподіваюся, що вони встигнуть, але враховуючи те як вони працювали у вівторок, настільки я знаю, можливо помиляюсь, за весь день прийняли якусь одну зміну щодо міст, то мій оптимізм розбивається об реалізм", – заявив представник Зеленського в Раді.

Також Стефанчук закликав ініціативних людей долучатися до законотворчості через сайт партії "Слуга народу", повідомляє Еспресо.TV.

"Надсилайте все, що буде конструктивне для нас. Це – пріорітет в моїй роботі", – зазначив Стефанчук.

Він зазначив, що днями буде запущено новий ресурс партії "Слуга народу", де буде змога подати команді Зеленського різні соціальні ініціативи.

"Там буде передбачена можлівість не тільки для соціального ліфта – для людей, які хочуть реалізуватися. Там буде розділ і для соціальних ініціатив. Тобто якщо у вас є щось у вигляді законопроекту, який вирішує ті чи інші питання –  будь ласка, подавайте туди. Я буду займатися, оскільки я керую питаннями, пов'язаними із законопроектами", – зазначив Стефанчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: