fbpx
Сьогодні
17:10 29 Тра 2019

Садовий відреагував на штурм Львівської міськради

Міський голова Львова лідер "Самопомочі" Андрій Садовий заявив, що за організацією бійки та штовханини у львівській ратуші стоять представники партії "Блоку Петра Порошенка" у Львові.

Свою реакцію 29 травня він опублікував у Facebook.

"Я попереджав головного правоохоронця області, що за анонсованими пікетами Ратуші стоїть банальний криміналітет і місцеві бариги, які хочуть грабувати місто", – написав мер Львова.

Очікую на реакцію правоохоронців

Якщо бандитів не зупиняти, вони нагліють. Я звертався до керівника поліції області Walera Sereda після нападу на працівників мерії, коли їм в обличчя лили фарбу. Я попереджав головного правоохоронця області, що за анонсованими пікетами Ратуші стоїть банальний криміналітет і місцеві бариги, які хочуть грабувати місто. На жаль, реакції не було жодної. Сьогоднішні події – наслідок ігнорування очевидних фактів. Сьогодні в Києві спілкувався з керівником МВС Arsen Avakov та керівництвом поліції. Вони поінформовані, що відбувається в місті. Очікую конкретних дій. Якщо і після цього реакції не буде, зроблю висновок, що поліції в області нема і справа захисту міста від бандитів – це виключно наша внутрішня справа. Ми справимось, як зробили це у 2014, коли Львів після «ночі гніву» протягом двох тижнів обороняли виключно добровольці.

Posted by Андрій Садовий on Wednesday, May 29, 2019

За його словами, він звертався до керівника поліції області Валерія Середи після нападу на працівників мерії, коли їм в обличчя лили фарбу, але той ніяк не відреагував.

"Сьогоднішні події – наслідок ігнорування очевидних фактів. Сьогодні в Києві спілкувався з керівником МВС Арсеном Аваковим та керівництвом поліції. Вони поінформовані, що відбувається в місті. Очікую конкретних дій", – додав Садовий.

Міський голова Львова стверджує, що якщо і після цього реакції не буде, то він зробить висновок, що поліції в області нема і справа захисту міста від бандитів – це виключно внутрішня справа Львова.

Пізніше Садовий звернувся до кількох львів'ян та середовища УКУ.

"Я дуже сподіваюсь, що і в цій абсолютно дикій ситуації, яка зараз відбувається у Львові (обливання фарбою людей, побиття і напади з ножами на працівників Ратуші) і за якою стоять представники партії БПП у Львові, ви також не змовчите", – написав він.

Myroslav Marynovych, Taras Kytsmey, Михайло Косів, Ігор Калинець, Yaroslav Rushchyshyn, середовище Український…

Posted by Андрій Садовий on Wednesday, May 29, 2019

Нагадаємо, що у середу, 29 травня, під час штурму кількома десятками молодих людей будівлі міської адміністрації Львова постраждали три людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: