fbpx
Сьогодні
17:03 28 Тра 2019

Готуйтесь, вовчиці: Винник зібрався до Ради з власною партією

У мережі з'явилася інформація, що український секс-символ, поп-співак Олег Винник зібрався балотуватися до Верховної Ради на дострокових парламентських виборах 21 липня.

Про це повідомила журналістка і ведуча Яніна Соколова у студії телеканалу ATR у розмові з журналістом Айдером Муждабаєвим.

Так, за словами Соколової, їй написав незнайомий чоловік і запропонував взяти участь у парламентських виборах у складі нової політичної партії "Моя стабільність", де першим обличчям є Олег Винник. Також у списку і народний артист України Віктор Павлік.

"Я не знаю, де вони дістали мій номер, чоловік, який писав мені, сказав, що контактами поділився Віктор Павлік, а з ним, зі свого боку, Фагот (лідер гурту ТНМК). Це вже сьома партія, яка запропонувала мені увійти до їхніх списків", — висловилася Яніна.

Соколова зазначила, що відмовилася від "настільки привабливої пропозиції". При цьому вона не уточнила, чи фейковою була ця інформація, чи правдивою.

Також Яніна показала Муждабаєву переписку з цим чоловіком на своєму смартфоні, проте в кадр відео це не потрапило.

Раніше співак і музикант Святослав Вакарчук заявив, що його нова партія "Голос" не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями.

Про це він сказав у відеозверненні, оприлюдненому 28 травня..

"Дехто намагається без нас наш женити", – зазначив лідер гурту "Океан Ельзи", який планує повести партію на парламентські вибори

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: