fbpx
Сьогодні
20:10 27 Тра 2019

Зеленський здійснив першу робочу поїздку в ООС

Президент України Володимир Зеленський здійснив першу робочу поїздку в якості Глави держави у Луганську область.

Про це повідомляється на офіційному сайті Президента України.

Так, Зеленський оглянув позиції військових у Станиці Луганській і Щасті. Він поспілкувався з бійцями щодо побутових умов, якості харчування, забезпечення технікою, житлом і соціальним пакетом, укомплектування підрозділів.

"У Станиці Луганській Президент побував на передовій, зокрема в посту спостереження та бліндажах. Найближча позиція супротивника – за 400 метрів", – уточнили в АП.

Оглянувши побутові умови, у яких перебувають військовослужбовці, Зеленський відзначив необхідність покращення забезпечення, зазначили у Президента.

Крім того, Зеленський заслухав доповідь командувача операції Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського про ситуацію в районі проведення ООС. У нараді взяв участь начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Нагадаємо, що Зеленський подасть до Верховної Ради законопроект щодо відповідальності за кнопкодавство і прогули.

Про це повідомив представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук.

"Питання відповідальності за кнопкодавство не прописане. До речі, один із законопроектів, який ми будемо вносити, – щодо питання відповідальності за кнопкодавство, за депутатські прогули, відповідальності, коли депутат голосує і має конфлікт інтересів із законопроектом, за який він голосує", – зазначив Стефанчук.

Раніше стало відомо, куди може переїхати Адміністрація президента Зеленського.

Одним із можливих місць, де буде нова АП, команда Зеленського розглядає будівлю, де був передвиборчий штаб слуги народу.

Ще під час президентської кампанії, тоді ще кадидат Володимир Зеленський розглядав конгресно-виставковий центр "Парковий", який розташований на Парковій дорозі, 16а у Печерському районі, як варіант своєї майбутньої резиденції.

"По-перше, це енергетично сильне місце, оскільки воно вже принесло Зеленському перемогу. По-друге, у цього місця правильне розташування, адже воно знаходиться неподалік від урядового кварталу, швидкісної траси, що веде в аеропорт, але головне, у двох хвилинах ходьби від будинку Зеленського", — розповідає джерело.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: