fbpx
Сьогодні
21:51 27 Тра 2019

Справи по замахам на активістів в Одесі будуть розслідуватись як серія терористичних актів, - рішення суду

Справи по замахам на активістів в Одесі тепер будуть розслідуватись як серія терористичних актів, вчинених терористичною організацією. Шевченківській суд Києва зобов'язав СБУ відкрити відповідне кримінальне провадження та внести відомості до ЄРДР.

Про це повідомляє одеський активіст Сергій Стерненко.

"Справи по замахам на активістів в Одесі тепер будуть розслідуватись як серія терористичних актів, вчинених терористичною організацією. Сьогодні я отримав відповідну ухвалу Шевченківського суду м. Києва, якою зобов'язано СБУ відкрити відповідне кримінальне провадження та внести відомості до ЄРДР. Напади на мене, Віталія Устименко, Светлану Подпалую, Михайло Кузаконя, Аліну Радченко та Олега Михайлика — це цілеспрямований терор проти громадянського суспільства. Організатори — Труханов та Галантернік за кураторства Російської Федерації. Тепер саме з таким формулюванням триватиме слідство", — розповів Стерненко.

Зазначимо, що Стерненко входить до так званого "Списку Гандзюк" – переліку 55 найбільш жорстоких нападів та вбивств громадських активістів в Україні з початку 2017 року.

Раніше Стерненко заявив, що проти нього запустили масову інформаційну атаку із поширенням фейків.

Також стало відомо, що поліція загубила докази у справі нападу на одеського активіста Стерненка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: