fbpx
Сьогодні
18:32 27 Тра 2019

Команда Зеленського все ще планує переїхати з Банкової, - АП

Фото АПУ

Заступник голови Адміністрації президента Юрій Костюк заявив, що переїзд команди президента з Банкової все ще планується.

Про це повідомляє "Новое время".

"Так, ми дуже хочемо переїхати. І ми робимо все, для того щоб знайти правильний варіант, який буде швидким і бюджетним і в якому можна буде дотриматися всіх необхідних норм безпеки", — заявив Костюк.

За його словами, працювати в будівлі на Банковій команді президента "дуже важко".

Він заявив, що будівля Адміністрації президента схожа на "суміш університету з будинком Пшонки і зі спробою Версаля, але трошки недоробленого і бюджетного". Костюк додав, що в будівлі завжди зашторені вікна і погано працює Wi-Fi "через безпеку". Водночас він зазначив, що завжди прикриватися словом "безпека" не можна, і у XXI столітті проблем з інтернетом в АП бути не повинно.

"Коли ми тут провели чотири дні, ми зрозуміли, що будь-які труднощі, які є, ми маємо подолати — і переїхати звідси", — наголосив Костюк.

Раніше стало відомо, куди може переїхати Адміністрація президента Зеленського.

Одним із можливих місць, де буде нова АП, команда Зеленського розглядає будівлю, де був передвиборчий штаб слуги народу.

Ще під час президентської кампанії, тоді ще кадидат Володимир Зеленський розглядав конгресно-виставковий центр "Парковий", який розташований на Парковій дорозі, 16а у Печерському районі, як варіант своєї майбутньої резиденції.

"По-перше, це енергетично сильне місце, оскільки воно вже принесло Зеленському перемогу. По-друге, у цього місця правильне розташування, адже воно знаходиться неподалік від урядового кварталу, швидкісної траси, що веде в аеропорт, але головне, у двох хвилинах ходьби від будинку Зеленського", — розповідає джерело.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: