fbpx
Сьогодні
19:30 27 Тра 2019

ФСБ вводить додаткові заходи безпеки в Азовському морі "для захисту від України"

Керівник Прикордонної ФСБ Росії Володимир Кулішов, посилаючись на "загрозу нових диверсій в Криму і Керченській протоці з боку України", заявив про те, що російські силовики взяли "додаткові заходи щодо забезпечення безпеки" в Керченській протоці.

Про це передає ТАСС.

"Не дивлячись на деяку стабілізацію обстановки, ризики аналогічних провокацій на кримському напрямку зберігаються", – сказав він російським ЗМІ.

За словами Кулішова, нове керівництво країни не визнає окупації Криму і заявляє про наміри знову проходити через Керченську протоку, в тому числі з міжнародними спостерігачами та представниками зарубіжних ЗМІ.

У зв'язку з цим, за його словами, "зберігається загроза вчинення українськими спецслужбами і членами екстремістських організацій диверсій в Криму, на Керченській транспортній переправі, а також провокацій щодо російських і іноземних суден, які відвідують порти Криму".

Кулішов додав, що після захоплення українських моряків у Керченській протоці 25 листопада минулого року вжиті "додаткові заходи безпеки".

"Вжито додаткові заходи щодо забезпечення належного правопорядку в акваторії Азовського моря", – розповів він.

Нагадаємо, що судилище РФ продовжило арешт всім українським морякам до кінця липня.

«Московський міський суд сьогодні розглянув апеляційні скарги адвокатів п'ятої та шостої четвірок військовополонених українських моряків. Постанови Лефортовського районного суду, якими морякам були продовжені терміни утримання під вартою до кінця липня, залишені без зміни, скарги захисту без задоволення», – написав він у Facebook.

Полозов додав, що апеляції відхилені щодо всіх українських моряків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: