fbpx
Сьогодні
17:53 26 Тра 2019

У Києві "міст Кличка" тріснув за добу після відкриття

Фото ТСН

У центрі Києві тріснуло скло оглядового майданчика на новому пішохідно-велосипедний мосту, який побудували між аркою Дружби народів і парк Володимирська гірка.

Пошкодження сталося через добу після відкриття мосту, повідомляє ТСН.

За словами представника Муніципальної варти, скло тріснуло після того, як група невідомих активно на ньому стрибала.

міст Кличка тріснув

Фото ТСН

Прохід відкритим на День Києва "мостом Кличка" у центрі столиці закрили.

Як заявив мер Києва Віталій Кличко, основна версія, яка розглядається – акт вандалізму.

"Кілька годин тому раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Просто так, враховуючи його товщину і характеристики, трапитися цього не могло. Основна версія, яка розглядається – акт вандалізму. Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу мосту. Розглядається версія того, що стріляли", – заявив Кличко.

Він додав, що "подібні диверсії – кримінал, і вони матимуть жорстку відповідь".

Мер Києва зазначив, що звернувся до правоохоронних органів терміново з'ясувати причини і дати правову оцінку тому, що трапилося.

"Сказати, що я збентежено злий – це нічого не сказати! Я знаю, що є багато недоброзичливців того, що в Києві відбуваються позитивні зміни", – підсумував він.

За повідомленням відділу комунікації поліції Києва, правоохоронці встановлюють обставини пошкодження скла пішохідного мосту.

"На місці події працювали працівники Печерського управління поліції, нині огляд проводить слідчо-оперативна група ГУ Нацполіції Києва із залученням криміналістів. Подію зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Після ретельного огляду події буде надано правову кваліфікацію", – повідомили у поліції.

Рух на цій ділянці мосту тимчасово обмежено на час роботи експертів. 

у центрі Києва вже закрили

Нагадаємо, що у Києві 25 травня відкрили пішохідно-велосипедний міст між Хрещатим парком та Володимирською гіркою. На відкритті були присутні брати Клички.
Довжина мосту склала 210 метрів, ширина – 6 метрів із збільшенням до 14 метрів в зонах оглядових майданчиків. Мостовий перехід виконаний з бетону, заліза і скла.

Висота двох центральних опор мосту – 22 і 32 метри

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: