fbpx
Сьогодні
23:41 26 Тра 2019

Стало відомо, куди може переїхати Адміністрація президента Зеленського

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський відразу після оголошення результатів екзит-полів другого туру виборів заявив, що хоче перенести Адміністрацію президента в інше місце.

Одним із можливих місць, де буде нова АП, команда Зеленського розглядає будівлю, де був передвиборчий штаб слуги народу.

Про це пише видання "Акценти" з посиланням на власне джерело в Адміністрації президента.

Ще під час президентської кампанії, тоді ще кадидат Володимир Зеленський розглядав конгресно-виставковий центр "Парковий", який розташований на Парковій дорозі, 16а у Печерському районі, як варіант своєї майбутньої резиденції.

парковий

"По-перше, це енергетично сильне місце, оскільки воно вже принесло Зеленському перемогу. По-друге, у цього місця правильне розташування, адже воно знаходиться неподалік від урядового кварталу, швидкісної траси, що веде в аеропорт, але головне, у двох хвилинах ходьби від будинку Зеленського", — розповідає джерело.

Відразу після інавгурації новий президент відправився у свій кабінет на Банкову. Сівши у президентське крісло Зеленський сказав: "Я от сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Зеленський

Шостий президент України аргументував своє рішення щодо переїзду АП тим, що він не хоче створення заторів у Києві. Також Зеленський додавав, що приміщення АП повинно бути відкритим та розташовуватися неподалік столиці України.

"Ми не хочемо бути в цій адміністрації. Я не знаю, де буде нове місце. Місце повинно бути відкрите… Я хочу, щоб не було трафіку в Києві. Тому я хочу знайти таке місце біля Києва", — заявив він на одній з конференцій у своєму виборчому штабі й після цього запитав у присутніх журналістів, як вони оцінюють місце, де розташований штаб його команди.

Зазначимо, за інформацією ЗМІ, Зеленський зареєстрований на проспекті Героїв Сталинграду у Оболонському районі, але проживає на вулиці Білоруській у Шевченківському районі.

Раніше заступник голови Адміністрації президента Кирило Тимошенко розповідав, що розглядається 2 варіанти для переїзду. Також він зазначав, що з переїздом АП пов'язано багато нюансів. Окрім того, він відзначив, що переїзд адміністрації Зеленського повинен відбутись вже у межах поточного року.

Перед другим туром повідомлялося, що Зеленський хоче скоротити Адміністрацію президента і перенести її під Київ.

Нагадаємо, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк та дружина президента Олена Зеленська також висловилися за перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової в інше місце.

У Зеленського розповіли, що за державний кошт переїзджати з АП не будуть.

Також директор "Українського інституту майбутнього" та один із стратегів штабу новообраного президента Віктор Андрусів запропонував сценарій перенесення Адміністрації Президента з Банкової.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: