fbpx
Сьогодні
12:50 24 Тра 2019

Вбивство Гандзюк: Мангер заявив, що пройшов поліграф у Херсоні

Фото hromadske.ua

Голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого спочатку підозрювали у замовленні вбивства активістки Катерини Ганзюк, а потім змінили підозру на замовлення побиття, пройшов поліграф.

Про це сам Мангер повідомив у Facebook.

"Отже, поліграф (він же детектор брехні) пройдено. Відповіді на найболючіші питання, що цікавлять громадськість, надано", – написав голова Херсонської облради.

Мангер повідомив, що вся процедура тривала більше 4 годин і відповідати можна було тільки "так" або "ні".

За його словами, він не знав про те, що планується напад на Катерину Гандзюк, не брав участі у цих жахливих діях і не знає, де перебуває замовник, і поліграф засвідчив, що ці відповіді правдиві.

"Таким чином, для всіх, хто сумнівався, а також для тих, хто сподівався, що звинувативши мене в цьому злочині, вдасться сховатися самому, настав момент розчарування", – написав Мангер.

Він також додав, що поліграф засвідчив правдивість його слів про генерала СБУ Данила Доценка, якого Мангер звинувачує в організації нападу на Ганзюк. 

Зокрема, про неприязні висловлювання Доценка на адресу нардепа Юлії Тимошенко, про створення Доценком кримінальних угруповань на території Херсонської області та про те, які відносини склалися між ним і Гандзюк.

"Слідство має можливість просунутися вперед, адже мої слова про Данила Доценка, так легковажно відкинуті представниками СБУ, виявилися правдивими. Сподіваюся, що Данило Ігорович теж зможе підтвердити правдивість своїх слів на детекторі брехні. Але, зрозуміло, не на тому, що підпорядкований СБУ", – написав Мангер.

Отже, поліграф (він же детектор брехні) пройдено. Відповіді на найболючіші питання, що цікавлять громадськість, надано….

Posted by Vladislav Manger on Thursday, May 23, 2019

У спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?" заявили, що Мангер знайшов привід не проходити поліграф.

"На своїй сторінці він опублікував якісь дані з якого поліграфу, і його повідомлення транслюють купа ЗМІ, не перевіривши інформацію. А перевірити є що. Наприклад, чому Мангер відмовився проходити поліграф без присутності адвокатів, коли суд ще 14 березня призначив йому психологічну експертизу із застосуванням спеціального технічного засобу – комп'ютерного поліграфу", – пишуть активісти.

Зазначається, що замість проходження експертизи на виконання ухвали суду в акредитованій установі, він знайшов більш поступливу контору "Аріадна". Раніше це підприємство займалось перевезеннями (што?) і його засновник – Тетяна Пономарьова – досі є засновником ТОВ "Центр", основною діяльністю якого є діяльність шкіл підготовки водіїв транспортних засобів. Окрім того, навіть пройшовши вигідний для себе поліграф, Мангер все одно продовжує фейлити.

"Перше. Він бреше, що не знає, хто причетний до вбивства Каті. При цьому, в суді він називав ряд прізвищ та запевняв, що впевнений на 100% в їх причетності. Коли ж він збрехав? Зараз, відповідаючи детекторові, чи на суді під присягою? Друге. На поліграфі він також каже, що не знає причини нападу на Катю. Детектор брехні каже йому "ніт, ви брешете". Тому у фейсбуці він виправдовується тим, що нібито на суді Павловський давав покази, що неодноразово озвучував причини нападу на Катю виконавцям злочину. Таких показів не було. Брехня. Цікаво, а навіщо йому взагалі, такому впевненому у власній невинуватості, проходити сумнівний поліграф? Щось таким чином довести можна тільки власним посіпакам. Всім іншим зрозуміло, що Мангер просто зі шкіри пнеться, аби йому повірив хоч хтось. Не вийде", – зазначили активісти.

"Мангер пройшов поліграф у Херсоні. Саме там де він чиновник і вважається одним з тіньових лідерів політики і криміналу. Мангер багато місяців відмовлявся пройти поліграф. Навіть державних структур, не кажучи вже авторитетні комерційні агенції. Скоріше за все ці результати є сфальшовані або як мінімум до них дуже багато запитань. Ми від "СІЧі" взагалі зараз будемо пропонувати і Мангеру і херсонській тестувальниці Пономарьовій пройти за наш кошт тести в Києві. Але вони звісно відмовляться. Зараз це зроблено не тестування, а продажну клоунаду типу "поліграф довів невинність Мангера", – повідомив Євген Карась.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: