fbpx
Сьогодні
18:21 24 Тра 2019

Вбивство Гандзюк: Луценко не виключає, що з'являться нові підозрювані

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не виключає, що у справі про вбивство радниці міськголови Херсона Катерини Гандзюк можуть з'явитися нові підозрювані — серед причетних посадовців.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Liga.net.

«Я не виключаю, що можуть з'явитися ще підозрювані. Маю на увазі, посадовців, ймовірно, причетних. Ще один епізод: ймовірно, керівники місцевих правоохоронних органів зливали інформацію, що дозволило Левіну залишити Україну. Це ми також розслідуємо», — відповів він на запитання, чи існують інші можливі замовники вбивства, окрім Мангера і Левіна.

За словами Луценка, Мангер з юридичного погляду є організатором, а Левін був співорганізатором.

«Далі йдуть виконавці, вони вже в суді. Також ми розглядаємо версію, що до злочину причетні керівники державної обладміністрації. Ідеться про голову і його заступників. За останній час проведена робота, наприклад, є висновок Рахункової палати та Держлісгоспу про 230 млн грн збитків від незаконної вирубки херсонських лісів, про що писала Катерина», — зазначив генпрокурор.

Луценко додав, що претензії друзів Гандзюк щодо «більш поважних замовників» не знайшли підтвердження.

«Допитані батько покійної і більшість з тих, хто заявляє [подібне]. Жодних доказів цього слідчі не отримали. А вимагати від мене «посадити для балансу» когось із БПП, це ж абсурд», — зазначив він.

Нагадаємо, що Мангер "пройшов" поліграф у Херсоні на підприємстві, яке раніше займалося перевезеннями.

Раніше поліція загубила докази у справі нападу на одеського активіста Стерненка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: