fbpx
Сьогодні
10:47 24 Тра 2019

Укрооборонпром провів випробування модернізованих систем "Вільха-М" та "Вільха-Р"

Реактивні системи "Вільха-М" та "Вільха-Р", які розроблені у тісній співпраці кластеру високоточної зброї та боєприпасів "Укроборонпрому", успішно пройшли випробування на одному з військових полігонів Одещини.

Про це повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром".

Зазначається, що під час серії запусків були перевірені тактико-технічні характеристики ракет, систем наведення та можливості модернізованої "Вільхи" знищувати цілі за мінімальний час після отримання завдання на ураження.

Повідомляється, що підприємства "Укроборонпрому" вже завершують основні етапи випробувань реактивних систем "Вільха-М" та "Вільха-Р".  

"Ці системи є модернізацією "Вільхи", яка вже знаходиться у серійному виробництві. Модернізації направлені на збільшення дальності польоту, підвищення точності, використання нових  конструкторських рішень та матеріалів, що підвищує загальну ефективність цієї високоточної зброї", – розповів гендиректор Концерну Павло Букін.

За словами міністра оборони Степана Полторака, оскільки випробування пройшли успішно, з серпня по жовтень буде проведене державне випробування і поставка їх на озброєння Збройних Сил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: