fbpx
Сьогодні
Промо 17:09 24 Тра 2019

Спорт після 30

Більшість спортсменів йде з великого спорту у віці до 30 років. З сем це пов'язано? Ні, не зі старістю. Це пов'язано з тим, що після довгих років постійних тренувань і змагань, їм хочеться відпочити, створити сім'ю, почати жити спокійним розміреним звичайним життям. Великі люди починають свій шлях рано, і досягнувши своїх цілей, просто не знають у чому прагнути, втомлюються і йдуть з великого спорту. Але є трохи людей, які починають жити спортом після 30, 50 і навіть 60 років. Вони також домагаються хороших успіхів. Звичайно, їм важче, але ж головне – мета.

Людина, яка почне займатися спортом, закохається в нього і фізичні навантаження будуть з ним протягом усього життя. Більшість відомих спортсменів, продовжують займатися фізкультурою протягом усього свого подальшого життя. Це говорить про те, що організм завжди буде вимагати спортивну діяльність. Спорт наповнює енергією, заряджає позитивним настроєм, сприяє зняттю стресу, покращує мозкову діяльність, зміцнює імунітет, здоров'я і т.д.

Популярні пенсіонери, які досягли в спорті неймовірних результатів:

1. Євгенія Степанова. Серйозно займатися спортом вона вирішила після 60 років. Стрибки у воду з вишки – її мрія, яку вона змогла втілити в життя тільки після виходу на пенсію. Подруга стала їй тренером. Тренування тривали по кілька годин три рази в тиждень. Менш, ніж за рік, вона набрала м'язову масу і добре відпрацювала техніку для змагань. Зараз їй 74, Євгенія – знаменита спортсменка, володарка міжнародних нагород і медалей.

2. Чарльз Югстер. У віці 60 років чоловіка почали мучити захворювання. Він вів нездоровий спосіб життя, неправильно харчувався і любив проводити час в горизонтальному положенні. Дізнавшись, що для літніх людей проводяться спортивні змагання, він негайно вирішив брати в них участь. Два роки тренувань, правильного харчування і його вже не турбувало здоров'я. Подивившись на своє тіло, він також вирішив підкачати м'язи і скинути зайву вагу. Так він став культуристом в 87 років! Зараз атлету 94 роки, його форма і здоров'я краще, ніж в молодості! Незважаючи на свій похилий вік, він не приймає таблетки, а з препаратів п'є тільки вітаміни і стероїди для росту м'язів.

«Ми переплутали хвороби і вік. Хвороби зовсім не обов'язкова умова»

3. Ернестіна Шепард. Жінка-бодібілдер почала займатися в 56 років, в 74 роки увійшла в книгу Рекордів Гіннеса, зараз їй 81 – вона модель і професійний культурист. До 50 років спортсменка не займалася спортом зовсім і раптом, після чергової примірки купальника, записалася в тренажерний зал. Ернестіна займається легкою атлетикою щоранку, правильно харчується і має відмінні параметри тіла: при зрості 165 см, її вага 59 кг, відсоток жиру всього лише 10%.

Професійні спортсмени для нарощування м'язів і гарної форми приймають біологічно активні добавки. Такі добавки до їжі додають енергію для занять спортом і сприяють швидкому досягненню спортивного тіла, допомагають організму і м'язових тканин швидше відновлюватися після різних травм, а так само знижують ймовірність розтягування і надриву мускулатури і підвищують впевненості в собі і своїх силах. Стероїди купити можна на сайті.

З чого почати і які види спорту найбільш відповідні для людей у ​​віці.

1. Сходіть до лікаря на обстеження. Відповідно зі здоров'ям лікар порекомендує вам дозволені вам види спорту.

2. Плавання. Цей вид спорту підходить для всіх. Плавання задіє практично всі м'язи, покращує стан здоров'я і безпечно при будь-яких захворюваннях.

3. Йога. При правильному виконанні техніки вправ сприяє поліпшенню здоров'я всіх органів організму, наповненню енергії і гарного настрою. Цей вид спорту вимагає уважності і включеності, підійде новачкам в спорті, бажано займатися під наглядом тренера.

Ми не закликаємо всіх людей займатися професійним спортом, але регулярне фізичне навантаження потрібна будь-якій людині для нормального функціонування організму. Почати можна в будь-якому віці, головне мета і сила волі. Змініть свої погляди на життя! Старість – це радість, якщо правильно піклуватися про свій організм!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: