fbpx
Сьогодні
19:25 23 Тра 2019

Справа Гандзюк: Аваков і Луценко не прийшли на засідання ТСК

Полтава / Фото zmist.pl.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не прийшли на засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної ради для розслідування відомостей щодо нападу на Катерину Гандзюк.

Про це на початку засідання заявив голова ТСК Борислав Береза, повідомляє РБК-Україна.

За його словами, сьогодні було "вже останнє або передостаннє" таке засідання. Береза зазначив, що на засідання були запрошені Луценко і Аваков. Проте, вони на засідання не з'явилися. Голова Національної поліції України Сергій Князєв прийшов на засідання, але згодом пішов, залишивши на ТСК свого заступника Віталія Невгада. Також на засіданні був присутній батько Катерини Віктор Гандзюк.

"Порошенко і Луценко в особистих розмовах обіцяли мені, що замовники будуть знайдені і покарані. Порошенко і Луценко особисто обіцяли мені, що Мангер буде за ґратами. Зараз Мангер не за ґратами, зараз іншим замовникам навіть не оголошено підозру", – сказав він.

Береза після підсумкового засідання заявив, що ТСК рекомендуватиме ГПУ і стороні захисту звернутися в Госбюро розслідувань для оцінки дій правоохоронців у справі Гандзюк.

"Ми будемо рекомендувати стороні захисту і ГПУ звернутися після закінчення розслідування в ДБР, щоб ДБР дало оцінку всіх дій або бездіяльності всіх правоохоронних органів, які брали участь в цьому розслідуванні", – сказав Береза.

Раніше справу підозрюваних у вбивстві херсонської активістки Катерини Гандзюк передали до Покровського райсуду Дніпропетровської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: