fbpx
Сьогодні
12:18 23 Тра 2019

Новопризначений начальник Генштабу Хомчак розповів про основні напрямки роботи

Фото УНІАН

Сьогодні Хомчака представили керівному складу Міноборони.  

Міністр оборони Степан Полторак представив керівному складу Міністерства оборони та Збройних Сил нового начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенанта Руслана Хомчака, який відразу визначив пріоритетні задання у подальшій роботі.

"Руслан Борисович пройшов службу на всіх командних посадах, починаючи від командира взводу. Він знає про всі проблеми, знає над чим треба працювати, і у мене немає сумніву в тому, що якість виконання бойових завдань буде нарощуватися, ефективність – підвищуватися і Збройні Сили будуть готовими до виконання завдань, визначених Законом України". – заявив Полторак під час представлення.

У свою чергу, Руслан Хомчак назвав основні напрямки роботи на посаді глави Генштабу, серед яких першим назвав збереження життя особового складу, яке буде лежати в основі прийняття будь-яких управлінських рішень. Також новопризначений начальник Генерального штабу анонсував кадрові зміни. 

"Однозначно, кадрові зміни будуть. Вони будуть націлені на краще", – сказав він журналістам у четвер у Києві після представлення особовому складу.

«Реформування Генерального штабу вже почалося. Воно почалося з того моменту, як Україна заявила, що вона йде на захід, в європейське співтовариство, і з подальшим вступом, можливо, в НАТО або з співпрацею з НАТО. Тому однозначно, що ми в тому напрямку будемо працювати », — заявив Хомчак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: