fbpx
Сьогодні
17:02 21 Тра 2019

Зеленський не розбирається в державному управлінні, - Гопко

Новообраний президент Володимир Зеленський не розбирається в державному управлінні, в пов'язаності і взаємозалежності всіх гілок влади для того.

Про це у коментарі «Дню» заявила народний депутат України Ганна ГОПКО.

«Конфліктувати з законодавчою та виконавчою гілками влади означає те, що Зеленський не розбирається в державному управлінні, в пов'язаності і взаємозалежності всіх гілок влади для того, щоб виконати зокрема і свої обіцянки, частина яких так само не належить до повноважень Президента. Це таке собі продовження гри героя серіалу. В той же час ті виклики, які стоять перед державою, вимагають саме командної роботи. Україні потрібна національна збірна. Звичайно, має бути здорова критика і уряду, і парламенту, але де гарантія того, що партія «Слуга народу», яка зараз має найвищий рейтинг, у разі якщо вона осяде в парламенті не дискредитує власного ж Президента, так само як і Президент не дискредитує свою партію?», – заявила вона.

Також Гопко зазначила, що популярність в політиці не може протриматись довго виключно на піарі.

«Популярність в політиці не може протриматись довго виключно на піарі. Окрім того, задум дострокових виборів, які очевидно є незаконними, говорить про намагання зекономити кошти на передвиборчу кампанію «Слуги народу» поки у них ще є високий рейтинг. Хоча ми так і не бачили склад цієї партії. Ми не знаємо хто там. Зрештою ми взагалі не знаємо команди нового Президента. Сам Зеленський за цей короткий період ще не встигне наробити очевидних помилок. Але новий Президент має усвідомити важливу річ із попередніх історій голів країни — чим більше ти в своїх руках концентруєш владу, тим більше ти несеш відповідальності за свої кроки», – каже вона.

Раніше ЗМІ назвали основних претендентів на посаду глави АП, йде боротьба між Коломойським і "кварталівцями".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: