fbpx
Сьогодні
21:41 21 Тра 2019

Вибори в Раду: Гриценко об'єднається з трьома партіями

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив про участь партії у позачергових парламентських виборах, призначених на 21 липня.

Про це Гриценко повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, на позачергові вибори партія "Громадянська позиція" піде разом з партіями "Рідна країна" Миколи Томенка, Європейською партією України Миколи Катеринчука та "Народним контролем" Дмитра Добродомова.

"Наша команда" Громадянська позиція "спільно з партіями" Народний контроль "(Дмитро Добродомов)," Рідна країна "(Микола Томенко) і" Європейська партія України(Микола Катеринчук), посилена професіоналами в ключових сферах – разом йдемо на вибори. Формувати новий парламент і новий уряд на нових цінностях – професіоналізму, чесності і нульової толерантності до корупції ", – написав Гриценко.

Також він зазначив, що координаційна рада "Громадянської позиції" призначила керівником центрального виборчого штабу голови виконкому партії "Народний контроль" Андрія Мисика.

"Під керівництвом Андрія Мисика Центральний виборчий штаб уже розвертається і буде працювати в тій же (відомій журналістам) будівлі на Подолі за адресою: вулиця Іллінська, 22", – повідомив Гриценко.

Раніше Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень восьмого скликання. Текст указу оприлюднений на офіційному сайті президента.

Своїм указом президент також призначив дострокові вибори на 21 липня.

Підставою для розпуску парламенту президент вказав статтю 90 Конституції, згідно з якою президент має право розпуститити парламент, якщо протягом одного місяця у Верховній раді України не сформовано коаліцію депутатських фракцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: