fbpx
Сьогодні
22:23 21 Тра 2019

Глава АП підтвердив, що Данилюка розглядають на пост секретаря РНБО

Глава Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що кандидатуру Олександра Данилюка розглядають на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Про це Андрій Богдан розповів в ефірі "112-Україна".

"Щодо Олександра Данилюка, так, дійсно, він розглядається на посаду голови РНБО. Проте, чи буде прийнята ця кандидатура президентом, поки що остаточно невідомо", – сказав він.

Він уточнив, що "це одна з кандидатур нашої команди". Однак сам Богдан оцінив Данилюка, як "високого спеціаліста".

"На мій погляд це високий спеціаліст, який може провести необхідні реформи саме в сфері оборони, в сфері закупок озброєння і в сфері саме менеджерських рішень, які там потрібні нові, ми вважаємо, що  міністерство оборони і РНБО мають очолювати непрофесійні військові, там мають бути менеджери з достатньою довірою західних партнерів, з рівнем знань саме матеріального забезпечення армії і проведення максимально якісних змін саме технічного, збройного забезпечення нашої армії", – зазначив Богдан.

Раніше стало відомо, що Зеленський призначить секретарем Ради національної безпеки і оборони (РНБО) колишнього міністра фінансів Олександра Данилюка.
У команді Володимира Зеленського Данилюк відповідав за міжнародну, фінансову, економічну та банківську діяльність.

Під час виборчої кампанії Данилюк був його радником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: