fbpx
Сьогодні
18:08 19 Тра 2019

На прощання. Йованович записала відео, у якому розповіла про здобутки України останніх років

Посол США в Україні Марі Йованович, яка завершує роботу на своїй посаді, поділилася думками щодо прогресу, якого Україна досягла за останні кілька років, та про свою роботу.

Відео зі зверненням Йованович опублікувало посольство США в Україні.

"Після кількох років з часу Революції Гідності Україна досягла величезного прогресу. Я згадую різні досягнення, наприклад, стабілізація економіки, співпраця в рамках програм МВФ. Це було складно, але це означає, що фундаментальні принципи в Україні зміцнили або невдовзі зміцніють", – сказала Йованович.

Посол нагадала, що в Україні триває впровадження реформ у сфері освіти, охорони здоров'я, пенсійного забезпечення і зазначила, що для їх завершення потрібно ще багато років .

"Україна перебуває на шляху до європейського майбутнього і це є надзвичайно важливим. Я бачу прогрес у боротьбі з корупцією. Корупцію не подолано, але був досягнутий прогрес, як запровадження Антикорупційного суду цього року", – сказала вона.

Йованович наголосила, що результати останніх виборів засвідчили, що українці прагнуть не просто змін, а фундаментального перетворення країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: