fbpx
Сьогодні
13:05 19 Тра 2019

Гройсман веде переговори з потенційними союзниками для створення своєї політичної партії

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман готується до парламентських виборів. Для цього на базі своєї громадської організації він планує створити партію з робочою назвою "Українська стратегія успіху" і веде переговори з потенційними союзниками: лідерами "Народного фронту" Арсенієм Яценюком і Арсеном Аваковим, а також з генпрокурором Юрієм Луценком.

Про це пише theБабель.

"Він вже говорив з багатьма: [лідером партії "Народний Фронт" Арсенієм] Яценюком, [главою МВС Арсеном] Аваковим, [генпрокурором Юрієм] Луценком, [лідером «Громадянської позиції» Анатолієм] Гриценком", — за умови анонімності розповідає один із соратників прем'єра.

Гриценко переговори з Гройсманом нам не підтвердив. Аваков у коментарі theБабелю заявив, що можливість створення потужного об'єднання центристів обговорюється, зокрема з Гройсманом. Не заперечує можливе об'єднання і Луценко: «Я не виключаю, що піду в якусь політичну силу. Не секрет, що я говорив про це з [мером Києва Віталієм] Кличком, Яценюком, Гройсманом, низкою ключових мерів країни та багатьма іншими. Я окреслив би свої принципи як республіканські»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: