fbpx
Сьогодні
10:56 18 Тра 2019

У Facebook стався збій у роботі в ряді країн

У роботі соцмережі Facebook стався збій: про проблеми в роботі сервісу повідомили мешканці Британії, Німеччини, Бельгії, Нідерландів та Італії.

За даними сервісу Downdetector, збої у роботі також зафіксували користувачі Західного і Східного узбережжя США, Мексики, Бразилії, Індії та Новій Зеландії, пише Укрінформ.

Скарги від користувачів почали масово надходити в ніч на 18 травня близько 2:00

Найбільша кількість скарг  були пов'язані з повною непрацездатністю соцмережі (59%), також у користувачів виникали проблеми з входом в аккаунт (23%) та роботою стрічки новин (17%).

Проблеми були зафіксовані у Британії, Німеччині, Бельгії, Нідерландах, Італії, а також на Західному та Східному узбережжі Сполучених Штатів. Також про збій повідомили користувачі Мексики, Бразилії, Індії та Нової Зеландії.

Раніше повідомлялося про збій у роботі соціальної мережі Instagram. Користувачі повідомили про проблеми у відображенні новинної стрічки (81%). Ще 13% повідомили про проблеми з входів в аккаунт, а 5% зіткнулися з проблемами у відображенні web-версії соцмережі. Проблеми були зафіксовані у країнах Європи, зокрема і в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: