fbpx
Сьогодні
15:53 17 Тра 2019

Стало відомо про зустріч команд Порошенка і Зеленського та деталі інавгурації

Команда новообраного президента України Володимира Зеленського під час інавгурації 20 травня буде знімати відеоролик. Про це пише відомий журналіст Соня Кошкіна в Telegram.

«Сама інавгурація. Ранок – як і заведено- у Верховній Раді. До цього команда Зе анонсувала зйомки ролика. Ніби-то починають на "вертолітному майданчику Януковича" – Володимир Олександрович оглядає Дніпровські далі, думає про долю батьківщини і потім мало не пішки йде "під купол"», – пише вона.

Також за її даними, ще одним обов'язковим пунктом програми інавгурації буде присяга військових новому Верховному Головнокомандувачу. Для цього розглядають дві локації: Софіївська площа (це красиво) або Маріїнський парк (туди з ВР простіше переміститися). 

За словами Кошкіної, в Адміністрації президента відбулася зустріч двох президентських команд – нинішної і майбутньої. Вони обговорювали деталі інавгурації і передачу справ. На зустрічі практично у всіх присутніх склалося враження, що новим главою АП буде Андрій Богдан.

«Він вів себе дуже впевнено, роздавав доручення як господар становища, вникав у всі деталі», – передає Кошкіна слова одного з джерел.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: