fbpx
Сьогодні
17:24 17 Тра 2019

"Хто замовив Катю Гандзюк?": до всеукраїнської акції приєдналась діаспора

До всеукраїнської акції "Хто замовив Катю Гандзюк?", яка відбудеться 18 травня о 12:00, приєдналась діаспора.

Про це повідомляють організатори акції.

"До всеукраїнської акції приєдналась діаспора! Акції пройдуть в таких містах: Стратсбург, Лондон, Берлін , Прага, Брюсель, Варшава, Стенфорд, Париж, Нью-Йорк та декількох містах Канади", – йдеться у повідомленні.

Долучитись можна:

• у Варшаві: збір о 11:40 за місцевим часом, на Plac Zamkowy
• у Парижі: збір о 11:00 за місцевим часом, адреса: Посольство України у Французькій Республіці, 21 Avenue de Saxe, 75007 Paris, France
• у Берліні: збір о 11:00 за місцевим часом, адреса: Bundestag, Platz der Republik 1
• у Нью-Йорку: о 12:00 за місцевим часом на Ukrainian Festival, East 7 st between 2nd and 3rd ave

Нагадаємо, що 18 травня о 12:00 в усіх областях України відбудеться масштабна загальнонаціональна акція "Україна питає: хто замовив Катю Гандзюк?".

Всеукраїнська акція та події в регіонах організовані ініціативою друзів та близьких Катерини – "Хто замовив Катю Гандзюк?" у партнерстві з громадськими організаціями, рухами та об'єднаннями і просто з небайдужими людьми.

Акції у 40 містах України розпочнуться хвилиною мовчання за жертвами геноциду кримськотатарського народу. Як і десятки років тому, боротьба із системою і грубим порушенням прав людини для українців досі актуальні. Після хвилини мовчання учасники заходу проголосять вимоги до нової влади України та запалять фаєри.

Учасники акції оголосять одну єдину вимогу до нової влади: припинити терор громадянського суспільства та покарати винних.

Це – перша всеукраїнська акція національного масштабу після "ЄвроМайдану", яка відбудеться за останні 5 років одночасно в усіх областях та 40 містах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: