fbpx
Сьогодні
17:06 15 Тра 2019

У Харкові хочуть "переселити" волонтерський намет через суд

У Харкові погоджувальна комісія міськради запропонувала перенести "спірний" намет безстрокового мирного зібрання з площі Свободи на площу Захисників України.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

У разі відмови активістів перенести намет, доручити юридичному департаменту міськради подати матеріал до Харківського окружного адміністративного суду, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що директор департаменту інфраструктури Сергій Дульфан заявив, що волонтерський намет, про який йдеться в зверненні щодо проведення безстрокового мирного зібрання на площі Свободи, встановлено на проїжджій частині, що "обмежує видимість пішохідного переходу і заважає руху транспорту".

"Ми категорично проти розміщення даного намету на проїжджій частині", – зазначив чиновник.

Наголошується, що головний інженер КП "Харківські теплові мережі" Олексій Лука заявив, що в зоні розміщення намету знаходяться життєво важливі комунікації, і конструкція ускладнює доступ до них.

"На цій ділянці розташована магістральна камера, яка потребує капітального ремонту, тому що існує серйозна загроза обвалення її конструкції. Потрібно поміняти два колектори, засувки і відновити конструктив самої камери. Час у нас обмежений, необхідно приступити до ремонту, але поки у нас немає доступу до об'єкта"- зазначив енергетик.

Нагадаємо, що у Харкові мітингують проти знесення намету волонтерів для збору допомоги армії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: