fbpx
Сьогодні
23:41 15 Тра 2019

"Сила Людей", УГП та "Демократична сокира" заключили меморандум про партнерство

Українські політичні партії «Сила людей», «Українська Галицька Партія» та «Демократична сокира» стали партнерами. Відтепер вони координуватимуть свою роботу з «опору російському реваншу» та просуватимуть демократичні реформи.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сторінці партії «Сила людей».

Кожна партія працюватиме самостійно, утім координуватиме свою роботу в тих ситуаціях, де це не суперечить здоровій конкуренції.

Також на парламентських виборах партії розподілять мажоритарних кандидатів так, аби від кожного одномандатного округу йшов кандидат від однієї з трьох партій.

Підписанти відмовляються від боротьби одна з одною, від публічної критики та брудних технологій заради перемоги. А ще сформують єдиний пул спостерігачів та членів комісій.

Меморандум є відкритим, тому до нього можуть долучитися інші політсили.

Українська Галицька Партія сповідує християнські та європейські цінності. Члени партії визначають себе як носії української національної ідеї, які прагнуть втілення «цінностей та ідей».

«Демократична сокира» виступає за мінімум обмежень для бізнесу та максимум свобод для громадян: за введення податку на виведений капітал, легалізацію послуг комерційного сексу та грального бізнесу, скасування мораторію на землю тощо. «Демократична сокира» влаштовувала акцію «Безсмертний Грут» на противагу маршу «Безсмертного полку», присвяченому Дню перемоги.

«Сила людей» сповідує демократичні цінності та прагне збільшувати простір справедливості та законності в суспільстві. Від «Сили людей» на президентські вибори 2019 йшов екс-розслідувач Дмитро Гнап, утім згодом зняв свою кандидатуру на користь лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: