fbpx
Сьогодні
09:52 15 Тра 2019

Нардеп Логвинський розповів, що буде з "Народним Фронтом"

Партія "Народний фронт" веде переговори про ймовірне об'єднання на парламентських виборах із політичною силою прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, із частиною Блоку Петра Порошенка і, можливо, із лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко, повідомив нардеп від "Народного фронту" Георгій Логвинський.

Про це він заявив в ефірі "Громадського" 14 травня.

"Я думаю, що "Народний фронт" узагалі як "Народний фронт" більше не буде існувати на наступних виборах. Буде стовідсотковий ребрендинг, я думаю, що зміняться гравці", – заявив він.

На думку Логвинського, політсила може об'єднатися з іншими партіями.  

"Зараз, наскільки я чув, ідуть перемовини з прем'єр-міністром паном [Володимиром] Гройсманом, частиною Блоку Петра Порошенка, може, навіть із [лідером "Батьківщини"] Юлією Тимошенко йдуть якісь розмови", – зазначив він.

Після ефіру Логвинський написав у Facebok, що на "Громадському" він висловив свою особисту думку.

"Сьогодні в ефірі "Громадського" я сказав, що, на мою думку, у наступному парламенті партію "Народний фронт" буде представлено оновленою, [буде] проведено ребрендинг і, можливо, [буде] об'єднання у форматі блоку з іншими демократичними силами. Ця фраза базується на тому, що "Народний фронт" із його сильними лідерами й командою в майбутньому може стати основою для об'єднання сил і політиків, які сповідують демократичні та європейські цінності і євроінтеграційний курс України", – уточнив свою позицію депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: