fbpx
Сьогодні
20:20 15 Тра 2019

Гонгадзе прокоментувала ситуацію з нападами на активістів в Україні

З Facebook Мирослави Гонгадзе: Не можу залишитись в стороні трагедії нападу на Катерину Гандзюк. Геннадій Фузайлов - найкращий лікар в Гарварді з опікової медицини. Намагаємось знайти шлях як допомогти Катерині.

Будь-яка справа про насильство чи тиск на журналістів та активістів мають бути розслідувані, якщо ми хочемо мати правову державу.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю «Рубриці» розповіла очільниця Української Служби «Голосу Америки» Мирослава Гонгадзе.

«Будь-яка справа про насильство чи тиск на журналістів та активістів мають бути розслідувані, якщо ми хочемо мати правову державу. Безкарність породжує злочин. Це те, чому я добивалася правосуддя у справі Георгія. І я поклялася колись собі давно, що зроблю все, що в моїх силах, щоб отримати принаймні часткове правосуддя у справі вбивства Георгія. Я думаю, що ми зробили багато. Так, у нас немає кінцевого вироку, не всі підозрювані покарані, але частково винуватці понесли відповідальність. У таких справах це принципово важливо… Необхідно, щоб настало покарання у вбивствах на Майдані. І, на жаль, якщо правоохоронні органи цього не роблять, то завдання родин і журналістів, громадських активістів – тиснути на владу і змушувати їх діяти. Тільки таким чином ми зможемо добитися успіху та правосуддя», – пояснила вона.

Більше читайте у матеріалі Мирослава Гонгадзе: «Дійте з позиції відваги»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: