fbpx
Сьогодні
17:18 14 Тра 2019

Хореографи з 8 країн світу представлять свої кращі перформанси на фестивалі Zelyonka SPACE UP

1-9 червня в Україні відбудеться IX Міжнародний фестиваль сучасного танцю Zelyonka SPACE UP. Програма фестивалю включає більше 30 активностей від 11 творчих колективів з усього світу, які зберуть глядачів у Києві та Дніпрі.

Програма Zelyonka SPACE UP здивує глядачів розмаїттям форматів: протягом 9 днів фестивалю на гостей чекають перформанси та вистави сучасного танцю, творчі лабораторії та серія майстер-класів. Учасниками фестивалю стали провідні хореографи та танцівники з США, Австралії, України, Білорусі, Нідерландів, Швейцарії, Норвегії та Польщі.

Концепція Zelyonka SPACE UP — поєднання тіл міста і людини, які разом покликані створювати нові сенси в рамках теми фестивалю «Тіло Міста». Особливим сюрпризом для глядачів стануть вуличні перформанси, які відбуватимуться в неочікуваних публічних локаціях. Так, яскравий перформанс YELLOW швейцарського колективу zeitSprung застане вас зненацька на якійсь із «зебр» посеред міста, а «урбаністичний балет» у виконанні катамаранів символічно відкриє фестиваль 1-го червня. Також глядачі отримають унікальну можливість зустрітись віч-на-віч з підсвідомістю і навіть поблукати нею під час аудіо-візуального перформансу Somnium від нідерландського колективу Pop Fabric.

Головні локації фестивалю: Театральна платформа «Сцена 6» (Довженко-Центр), арт резиденція Carbon (13-й Павільйон ВДНГ), Мистецький Арсенал, Арт-клуб Closer.

Повна програма фестивалю: http://zelyonka.space.

Антон Овчінніков, художній керівник Zelyonka SPACE UP: «Наш виклик полягає не стільки в тому, щоб показати, що сучасний танець в Україні є і розвивається стрімко разом зі світовими трендами. Особливо важливо для нас розпочати дискусію в публічному просторі про те, чим є сучасний танець та спростувати стереотипи про нього, які побутують в суспільстві. Тож будьте готові до нових відкриттів!».

Zelyonka SPACE UP проходить за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, Посольства Австралії в Україні, Швейцарського культурного фонду Pro Helvetia, Мистецького Арсеналу, Арт резиденції Carbon, Люблінського центру культури, Norwegian Arts Council, Нідерландського культурного фонду The Performing Arts Fund NL. Головний партнер заходу — Всеукраїнська асоціація «Платформа сучасного танцю».

Купити квитки можна тут

FB-сторінка ZELYONKA SPACE UP

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: