fbpx
Сьогодні
12:49 13 Тра 2019

Скандал в Раді: Савченко та Купрій посварились з Парубієм через інавгурацію Зеленського

13 травня на засіданні погоджувальної ради народні депутати Надія Савченко та Віталій Купрій влаштували сварку зі спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм

Про це повідомляє Еспресо.TV

Під час промови Парубія нардеп Купрій перебив його криком і заявив, що  "парламенту займається не тими питаннями". Він сказав, що  спікер не згадав у своєму виступі питання про інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

"Є намагання зірвати засідання Верховної Ради України, але я думаю, що такі спроби робилися, але ці спроби не мали успіху, бо Верховна Рада працює і працювати буде ефективно", – відповів Парубій.

Втім, Купрія підтримала нардеп Савченко, яка заявила, що потрібно не відкладати питання про інавгурацію Зеленського.

"Я вважаю, що чим довше ми відкладаємо інавгурацію президента Зеленського, тим довше будуть сидіти в репресіях політв'язні в Росії", – сказала вона.

"Першочергово потрібно розглянути питання про інавгурацію 19 або 20. Я прошу, будь ласка, це почути", – заявила нардеп.

"Дякую, ми почули, можете покинути погоджувальну Раду…І я хочу наголосити на тому, що ці, на жаль, люди, які очолюють так зване міжфракційне об'єднанняв підтримку Зеленського, сьогодні дискредитують український парламент, сьогодні дискредитують і самого Зеленського, сьогодні дискредитують усі державні інституції і мені просто прикро і соромно, що люди зі званням народного депутата так себе ведуть на погоджувальній раді. Будь ласка, ви завершили, сядьте, будь ласка", – сказав Парубій. 

Пізніше нардепа Купрія вивели із залу засідання погоджувальної ради. Однак через кілька хвилин Купрій повернувся в зал і зайняв місце поруч із Надією Савченко.

Нагадаємо, у Раді зареєстрували декілька постанов: щодо проведення інавгурації 19 травня та 1 червня.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: