fbpx
Сьогодні
13:09 13 Тра 2019

Друзі Гандзюк закликають вийти на всеукраїнську акцію перед можливою інавгурацією Зеленського

Фото УНІАН

Активісти закликають всіх вийти на всеукраїнську акцію 18 травня, у суботу. Ймовірно, це буде переддень інавгурації нового президента України. Окремо, наголошують, це не співпадіння.

Про це повідомляє спільнота "Хто замовив Катерину Гандзюк?".

"Ми закликаємо всіх, хто знав та любив Катю, хто читав та лайкав її у фейсбуці, а також всіх хто не знав і не любив Катю чи дізнався про неї тільки після нападу, але шокований самими фактом замовних вбивств проукраїнських активістів у сучасній Україні, — ВИЙТИ 18 ТРАВНЯ О 12:00 НА ПЛОЩІ СВОЇХ МІСТ та поставити питання «Хто замовив Катю Гандзюк?». Поставити це питання і до СБУ, і до ГПУ, які вже 9 місяців ведуть розслідування. Поставити це питання і до нового обраного президента Володимира Зеленського та його майбутньої адміністрації, що зараз формується", – вказано у повідомленні. 

"Ми закликаємо вийти на площі всіх, хто не готовий миритися зі спробами силових відомств злити та зам'яти справу про замовне вбивство, організоване політиками на найвищих державних посадах. Ми закликаємо вийти та нагадати всім, що нас не можна вбивати. Що Україна, в якій за два роки організовано та не розслідувано більше 50 замовних нападів на проукраїнських активістів — потребує негайних змін." – повідомляють на сторінці ініціативи.

"Україна потребує справедливості", – вказано в кінці повідомлення.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: