fbpx
Сьогодні
08:28 13 Тра 2019

Доба на Донбасі: 16 обстрілів, троє поранених

Фото Reuters

12 травня збройні формування Росії 16 разів порушили режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, один воїн був травмований в результаті вибуху ворожої мінометної міни.

За даними розвідки Об'єднаних сил, 12 травня двох окупантів було поранено.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 13 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: чотири рази з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля Авдіївки; з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Гнутового; двічі з автоматичних станкових гранатометів – поблизу Камянки і Новотроїцького; зі станкових гранатометів та стрілецької зброї – в районі Талаківки; тричі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля Богданівки, Старогнатівки та Гранітного; двічі з великокаліберних кулеметів – поблизу Лебединського.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції були обстріляні тричі: з мінометів калібру 120 мм – поблизу Кримського; з гранатометів та стрілецької зброї – біля Новотошківського; зі станкових протитанкових гранатометів – біля Зайцевого.

Від початку поточної доби ворог зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів один раз обстріляв позиції поблизу Богданівки.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: